DeSchotelShop.nl

DeSchotelShop levert elke gewenste satelliet televisie oplossing voor zowel thuis als tijdens de vakantie (camper, caravan, boot, tent of vakantiehuis). DeSchotelShop heeft een eigen webshop in zowel Nederland als Belgiƫ. DeSchotelShop levert door heel Europa.
Satelliet televisie wordt steeds populairder. Niet alleen vanwege het grote(re) zenderaanbod, maar ook vanwege de HD kwaliteit en de prijs. Satelliet televisie is veelal goedkoper dan kabeltv en biedt veel meer mogelijkheden. Daarnaast is kabeltv niet overal beschikbaar. Verder zijn er steeds meer verschillende nationaliteiten die naar televisiezenders willen kijken uit hun eigen land van herkomst. Dit kan niet via de kabel, maar wel via de satelliet.
Ook is in de afgelopen jaren de verkoop van campers enorm gestegen, met name onder 50+-ers. Deze mensen willen ook tijdens hun vakantie of reizen kunnen kijken naar tv zenders uit hun eigen land. Ook hiervoor is satelliet televisie vaak de enige oplossing en er zijn dan ook satelliet systeem oplossingen die zich volledig automatisch uitrichten op de gewenste satelliet.