Hoe volledig is jullie vergelijking?

In deze vergelijking voor autoverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie.

Wat doen jullie voor mij?

Via de vergelijkingstool van DSC Finance kunt u verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen doen, kunt u op basis van uw kenteken en een aantal kenmerken voor een verzekering kiezen. Op basis van uw kenteken en deze kenmerken tonen wij de autoverzekeringen die hier aan voldoen. U kunt via deze vergelijkingstool geen verzekering afsluiten, hiervoor kunt u terecht bij de aanbieder. Gedurende de looptijd van het product is de verzekeraar uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

DSC Finance probeert een zo gebruiksvriendelijk mogelijk vergelijker te bieden. Voor statistische doeleinden worden acties opgeslagen. Dit gebeurt volledig anoniem. Data kan gedeeld worden met derden.

Hoe vergelijken jullie?

Om de vergelijking voor autoverzekeringen te kunnen maken, vragen wij u uw kenteken en enkele kenmerken te selecteren. Het kenteken en de kenmerken gebruikt DSC Finance om te bepalen welke autoverzekeringen overeenkomen met uw selectiecriteria. De autoverzekeringen hebben allemaal de door u gekozen dekkingen. Het is mogelijk dat de autoverzekeringen op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn de autoverzekeringen niet vergeleken. Alle autoverzekeringen waarvoor wij bemiddelen tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: prijs, dekking, kilometrage, aantal schadevrije jaren, woonomgeving, leeftijd van bestuurder. De pakketten en prijzen die getoond worden gelden voor nieuwe klanten.

Waar verdienen jullie aan?

Wanneer u via deze website een autoverzekering bij één van de genoemde aanbieders afsluit, ontvangt deze website hiervoor een eenmalige een commissie van de verzekeraar of intermediair. Als u geen product afsluit, ontvangt deze website geen vergoeding. De vergoedingen verschillen per verzekeraar of intermediair. De hoogte van de vergoeding heeft geen invloed op de plaats in de vergelijking. Als blijkt dat bezoekers bij een bepaalde verzekeraar of intermediair weinig tot geen polissen afsluiten, dan kan DSC Finance besluiten het aanbod in de vergelijker aan te passen.

Contact

Deze tool is ontwikkeld door DSC Finance. De tool staat los van de rest van de website, los van deze tool aanvaart DSC Finance geen aansprakelijkheid voor de content van deze website. Hiervoor moet u contact opnemen met de webmaster.

Voor vragen over deze vergelijker kunt u contact met ons opnemen via deze link: https://dscfinance.nl/contact/

DSC Finance is gevestigd op de PJ Oudweg 5, 1314CH in Almere.

De autoverzekering in deze tool wordt niet bij DSC Finance afgesloten, maar bij de verzekeraar zelf. Neem contact op met de verzekeraar voor vragen over de verzekering en de dekking. Nadat u een verzekering heeft afgesloten is uw verzekeraar contactpersoon voor vragen.